Skip to content

Siste nytt fra Bankgården

Influensavaksine

Vi har nå fått inn årets influensavaksine. Det er kun de i risikogruppen som får vaksinen frem til desember 2020. Vi ønsker at flest mulig vaksineres når man allerede er på legetime. Det vil ikke være mulig med drop-in av smittevernhensyn. Ring legekontoret for å bestille time. Du kan også bestille legetime på helsenorge.no og skrive at du ønsker influensavaksine. Vi vil i perioden med influensavaksinering jobbe for å øke kapasiteten på legetimer for å best mulig ivareta våre pasienter i risikogruppen.

Disse tilbys vaksine:
– Gravide i 2. og 3. trimester, og gravide med annen tilleggsrisiko.
– Alle fra fylte 65 år
– Barn og voksne med: diabetes type 1 og 2, kronisk lungesykdom, hjerte- og karsykdom (inkl. høyt blodtrykk), leversvikt, nyresvikt, kronisk nevrologisk sykdom eller – skade, nedsatt immunforsvar som følge av sykdom eller behandling av sykdom (f.eks. kreft, HIV, 
reumatoid artritt), svært alvorlig fedme (KMI over 40) eller annen alvorlig og/eller kronisk sykdom der influensa utgjør en alvorlig helserisiko, etter individuell vurdering av lege.

Pris:
Det vil i år være rabattert pris for risikopasienter, 50 kroner egenandel, som evt. dekkes av frikort.

 

 

Dr. Thorstad ny fastlege - ledige plasser

Den 1.3.2020 startet Dr. Linn Pernille Thorstad opp sin egen fastlegepraksis hos oss på Bankgården. Hun har tidligere vært vikar for både Dr. Larsen og Dr. Strøm, men nå kan du velge henne som din fastlege. 

Dr. Thorstad har god plass på listen sin og tar gjerne i mot deg som sin listepasient. 

 

Ny betalingsautomat og Vipps

Vi har oppgradert betalingssystemet vårt. 

I tillegg til å betale med BankAxept og kredittkort, kan du nå også betale med Vipps. 

 

Ledige lokaler for helsetjenester

Vi har ledige arealer for både små og store helseaktører. Kunne du tenke deg å drive din helsepraksis samlokalisert med oss? Enten bare arealer, eller med enkelte felles funksjoner. Ta kontakt for en hyggelig prat om mulige løsninger. 

 

Play Video