Skip to content

Gode og relevante helsetjenester

Et moderne legekontor

Vi er totalt syv leger og fem dyktige og erfarne medarbeidere som driver fastlegevirksomhet i hjertet av Sørumsand. Vi holder til i trivelige og nyoppussede lokaler i hjertet av Sørumsand.

Vi har ledige plasser til nye pasienter!

Et velutstyrt laboratorie

På vårt velutstyrte laboratorie kan vi tilby alle standard prosedyrer og prøver. Videre tilbyr vi  bl.a. kryobehandling, utvendig ultralyd, EKG, 24-timers blodstrykksmåling og spirometri. Så klart utfører vi også sårstell, øreskylling, fjerning av sting, vaksinering og liknende, raskt og effektivt.

For timer kun til laboratoriet, uten samtidig legetime, vær vennlig og bestill på forhånd. Laboratoriet stenger kl 1400, én time før resten av kontoret.

 

Videokonsultasjon

En rekke problemstillinger kan løses uten å komme til legekontoret. For mange er det både enklere og tidsbesparende. Derfor tilbyr vi nå videokonsultasjon. 

Løsningen vår er enkel å bruke. Det eneste du trenger er en datamaskin, smarttelefon eller et nettbrett – og du trenger ikke å installere noen ting. Timen bestilles som vanlig på helsenorge.no (skriv at du vil ha videokonsultasjon) eller via telefon. 

Betaling skjer enkelt med Vipps etter timen, alternativt får du faktura tilsendt i posten.

Skriftlig e-konsultasjon

Enkle problemstillinger kan vi ofte løse via e-konsultasjon. Det fungerer omtrent som tekstmeldinger med legen. Her avtales det ikke time på forhånd. Du logger inn på helsenorge.no og sender problemstillingen din til legen som vil svare innen fem virkedager.

Dette ikke er egnet for akutte problemstillinger.

Betaling skjer enkelt med Vipps i etterkant, alternativt får du faktura tilsendt i posten.